На всеки му се е случвало да ‘открадне‘ няколко минути от напрегнатото си ежедневие и да ги посвети на някоя игра. А смартфоните са идеални за моментите, в които имаме нужда да се заредим с положителни емоции.

 

Ако имате нужда от нови игри, но вътрешната памет на вашия смартфон е почти пълна, а не искате да изтривате нищо, не се тревожете. От Phone Arena имат решение на този проблем. Представяме на вниманието ви техния списък съдържащ 7 забавни Android игри под 25 MB.

 

1. 10000000

Тази игра е подходяща за тези, които харесват ретро графики и музика. Подгответе се да се борите с повече от 20 различни вида чудовища, да строите замъци и да преодолеете 60 цели. Цена $ 2.

 

2. Angry Gran

Има няколко игри с това име и всички те са доста забавни. Тази безплатна игра ще ви срещне с една ядосана баба, която се разхожда по улиците и удря хората, за да събира пари. Има различни нива, а онова, за което трябва да внимавате е да не ударите полицай.

 

3. Archery Master 3D

Тази игра също е безплатна и ви предлага възможност да усъвършенствате уменията си по стрелба с лък. Archery Master 3D има повече от 100 нива и предлага зашеметяващи 3D графики, невероятни анимации и прост интуитивен контрол. 

 

4. Block Puzzle

Block Puzzle е безплатна пристрастяваща игра, която може да ви изглежда простовата, но предлага изобилие от изключително трудни проблеми, които трябва да бъдат решени. Играта съдържа внушителен брой пъзели (около 6000), които ще поддържат ума ви зает за доста дълго време.

 

5. Grand Prix Story

С Grand Prix Story може да разберете какво е да имате свой собствен автомобилен състезателен екип. Ще трябва да си търсите спонсори, инженери, дизайнери на нови коли и всичко от което имате нужда, за да печелите. Цена $ 3.

 

6. Granny Smith

Granny Smith е отново свързана с баба, но този път тя пази своите ябълки и преследва крадците. Играта е забавна, изпълнена с невероятни каскади и ще ви преведе през 57 нива. Цена $ 1.

 

7. Knights of Pen & Paper +1

Няма да останете разочаровани, ако решите да платите $ 5 за тази игра. Играта е в ретро стил, а нейните създатели са били вдъхновени от най-големите заглавия на 90-те години на миналия век. 

 

Вижте кои са най-добрите игри за Android без нужда от интернет