3D очилата за еднократна употреба, които се раздават в кината не са най-доброто решение. Още повече, че те замърсяват околната среда. Ако и вие сте на това мнение, то сигурно предпочитате да имате свои, които освен всичко друго ще ви усигурят и по-добро усещане при гледане и комфорт.

 

Ако пък сте от онези личности, които държите на това как изглеждате, предлагаме 7 модела невероятно изглеждащи пасивни 3D очила. Разгледайте ги и може да откриете онова, което търсите.

 

 

 

 

 

1. Oakley 3D Gascan

Очилата са предназначени за киносалоните, телевизорите, и компютърните екрани, които работят с RealD технология. Очилата с марката Oakley винаги изглеждат така, сякаш идват от бъдещето. Те са ултрамодерни и се предлагат в няколко цвята. Цена $ 120.

 

3-dglasses-1_400

 

2. Look3D LK3D252GC

Рамките на този модел очела са тънки, което ги прави изключително удобни и леки. Цена $ 30.

 

3-dglasses-2_400


3. Polaroid Premium 3D

Polaroid предлага някои модели 3D очила, които са на изключително разумни цени. Освен това с тази марка ще намерите и богато разнообразие от стилове, които ще отговорят на всички вкусове. Цена $ 30.

 

3-dglasses-3

 

4. Calvin Klein Eyewear

Ако държите да си купувате само маркови дрехи и аксесоари, то тогава ви препоръчваме Calvin Klein Eyewear. Компанията предлага 3 модела дамски и три модела мъжки 3D очила. Те притежават способността ‘photocromic’, което означава че стъклата променят затъмнеността си според светлината. Цена $ 180.

3-dglasses-4_400

5. Moshka 3D Airframe

Този забавен дизайн и розов цвят не трябва да ви заблуждават. Moshka 3D Airframe предлагат всички технологични характеристики които ви трябват за да се насладите пълноценно на 3D изживяването. Предлагат се в бяло, черно, розово и червено. Цена $ 35.

 

3-dglasses-5_400

 

6. Gucci 3D

Предлагаме ви още един модел 3D очила от известна марка. Това е и причината за твърде високата им цена от $ 225. Но ако искате да сте перфектни и може да си го позволите, действайте.

 

3-dglasses-6

 

7. Look3D LK3D9042GC

Този модел 3D очила е с най-ниската цена в нашия списък - $ 27,50. Ако този ретро дизайн ви допада, тогава не се бавете, внимавайте само при поръчката да не объркате името им - LK3D9042GC. Доста странно име за модел очила.

 

3-dglasses-7_400