Малцина от нас могат да си представят как щяха да свършат ежедневната си работа и да се свързват във всеки момент с приятелите и важните хора в живота си, ако не разполагат с модерен смартфон и таблет. Тенденция, в която никакъв случай не е изненадваща, тъй като тези устройства предлагат все по-впечатляваща функционалност, която е съчетана с максимално компактни размери. Няма никакво съмнение, че всеки потребител иска да има бърз и елегантен модел с качествен дисплей и достъпна цена.

 

Ако и вие се интересувате от покупка на нов смартфон или таблет определено е добре да насочите вниманието си към популярните устройства на Revo. Независимо колко време прекарате в търсене в интернет може да сте сигурни, че няма да откриете толкова атрактивни и мощни модели, които в същото време имат цена, която ще ви изненада много. RevoPhone K850 Octacore KitKat e чудесен пример в това отношение, тъй като няма аналог сред осемядрените смартфони на българския пазар.

 

Високата производителност се гарантира от мощния 1.7GHz процесор на MediaTek, който е базиран на популярната архитектура ARM Cortex-A7. Чипът се отличава с ниска с консумация на енергия, което гарантира не само дълъг живот на батерията, но и впечатляващи възможности за мултитаскинг. Ако сте любители на фотографията няма да останете никак разочаровани, тъй като 13-мегапикселовата камера на това Revo устройство може да записва кадри с разделителна способност от 4864х2736 пиксела.

 

Потребителите могат да се възползват и от предимствата на множество допълнителни филтри за редактиране на снимките, а също и най-новата Android 4.4 KitKat OS. Заснемането на селфита е лесна и приятна задача с RevoPhone K850 Octacore KitKat, тъй като той има 4.9МР сензор в предната част.

 

Мултимедийното съдържание, игрите и приложенията ви също така ще изглеждат по най-добър начин на големия 5-инчов дисплей с HD разделителна способност и уникалната технология на One Glass Solution. Повече детайли за многофункционалните и достъпни устройства на компанията можете да откриете на този линк.

 

Повече на Revo.bg