Мобилните устройства не случайно са наречени точна така. Те са създадени специално, за да ни улесняват, докато сме в движение. А това е безспорно едно от най-полезните приложения на мобилните устройства – използването им по време на път.

 

Какво правим обаче, когато по някаква причина нямаме достъп до мрежата? Днес почти всички приложения, които ползваме на мобилните си устройства се нуждаят от интернет връзка, за да работят и за да са ни от полза.

 

И все пак, има приложения които успешно могат да се използват без интернет. Събрахме за вас най-добрите приложения за превод офлайн. Ето кои са те:

 

1. Google Translate

Google Translate е най-популярното и лесно за използване приложение, което ни позволява да превеждаме думи, фрази и изречения на 50 различни езика. Приложението може да се използва дори ако нямаме достъп до интернет, което го прави още по-полезно.

 

2. GF Offline Translator

GF Offline Translator също може да се използва офлайн за превод на 12 езика. Едно от предимствата на приложението са честите му актуализации и подобрения. GF Offline Translator е малко по размер и може да бъде инсталирано на всички устройства.

 

3. Language translator

Language translator е лесно за използване приложение, което може да използвате за превод на думи и фрази на 70 езика. Има опция за бързо споделяне на превода и запазване на превода на устройството за по-късно ползване.

 

4. Multi-language translator

Multi-language translator превежда думи, текст, изречения, фрази, като може да изберете превода да се осъществи едновременно на няколко езика. Приложението поддържа 70 езика. Интерфейсът на Multi-language translator е приятен и интуитивен.

 

Вижте как да използваме смартфона си за превод на чужд език