За да бъде една технологична джаджа успешна, производителите трябва доста добре да обмислят не само как работи, но и как изглежда самото устройство. А онези компании, които не отдават дължимото значение на този факт, просто не достигат желаните печалби.

 

Вземете портативните зарядни устройства, например.  До съвсем скоро те бяха тежки джаджи, които се предлагаха основно в черно. А кой би искал да изкара от чантата си една толкова скучна джаджа?

 

Нещата обаче се променят, и въпреки че батериите на смартфоните и таблетите стават все по-ефективни, ние се радваме, че зарядните устройства изглеждат все по-атрактивно. Ако не искате да видите страховитото предупреждение ‘слаба батерия’, ще трябва да носите зарядно устройство навсякъде със себе си.

 

А ако искате да покажете добър вкус, разгледайте списъка на CIO съдържащ 5 стилни портативни зарядни устройства.

 

1. Ventev Powercell 10000+ 

Ventev Powercell 10000+ е доказателство за това, че може да си осигурите едновременно стил, комфорт и енергия за батерията на мобилната си джаджа. Powercell 10000+ има вградено фенерче, микро-USB кабели и USB порт. А от LED индикатора може да разберете колко енергия има останала. Капацитет: 10 000 mAh.

 

5____-1_400_11

 

2. Goal Zero Venture 30

Venture 30 има вграден microUSB кабел и два допълнителни 4.8 A високоскоростни USB порта за зареждане на вашите устройства. Освен това Venture 30 е напълно водоустойчива, което е чудесно за случаите когато сте на къмпинг например или край морето, притежава набор от светодиоди благодарение на които ще знаете колко заряд имате още на разположение. Джаджата има и  фенерче. Капацитет: 7 800 mAh.

 

5____-2_400_12

 

3. Lepow Poki Power Bank

Кой казва, че зарядните устройства трябва да са черни, квадратни и тежки? Lepow Poki ще зареди батерията на вашия смартфон или таблет бързо, ефективно и със стил. Устройството се предлага в черно, бяло, бледо зелено и жълто, а синят му сензор ще ви покаже колко енергия сте използвали. Капацитет: 5 000 mAh или 10 000 mAh.

 

5____-3_400_11

 

4. PowerSkin PowerStand Boost

Когато сте на бюрото си, къде държите вашия смартфон? Ако всеки път го търсите имате нужда от полезна стойка за телефона си, която освен това може и да го зарежда. PowerSkin PowerStand Boost е джаджата, от която имате нужда. PowerStand е добре изглеждащо във формата на цилиндър зарядно устройство, което се предлага в бяло и черно и включва microUSB порт и кабел за зареждане. Устройството може да ползва и от собствениците на iPhone. Джаджата има полезни функции като защита от презареждане и регулиране на топлината. Капацитет: 2 600 mAh.

 

5____-4_400_15

 

5. myCharge Style Power / Style Power Plus

Тези зарядни устройства са леки и евтини и се предлагат с капацитет от 3 000 mAh. Устройствата са толкова тънки, че спокойно могат да се поберет едновременно с телефона ви в едната ви ръка. Тези зарядни устройства се предлагат в няколко цвята и десени, за да отговарят на различни вкусове. 

 

5____-5_400_11