Живеем в динамичен свят  и докато много от нас все още прекарват дните си пред традиционните настолни компютри или лаптопи, все по-често ни се налага да разчитаме на таблетите или смартфоните си, за да поддържаме връзка с офиса докато сме в движение или за да си свършим работата.

 

На кои приложения разчитате когато дойде време за сериозна работа и трябва да използвате Android устройството си? В Google Play Store ще откриете няколко популярни опции за офис пакети, като на пръв поглед всички те изглеждат доста сходни.

 

Не се заблуждавайте обаче, не всички Android офис приложения са създадени равни. Затова и анализаторите от CIO са съставили списък с най-добрите офис приложения за Android OS. Вижте кои са те:

 

1. Най-добрата текстообработваща програма - OfficeSuite 8 Premium

OfficeSuite 8 Premium предлага удобство и класа, които останалите текстообработващи програми не могат да догонят в скоро време. Потребителският интерфейс е чист, лесен за използване и оптимизиран за таблети. Инструментите за редактиране са организирани в леснодостъпни раздели на екрана на таблета. OfficeSuite 8 Premium ви предоставя практически всичко необходимо – можете да вмъквате изображения, форми и свободни рисунки; да добавете и разглеждате отново коментарите; да следите, приемате и отхвърляте промени; проверявате правописа; и изчислявате  броя на думите.

 

2. Най-добър редактор на електронни таблици - Polaris Office

Със своя изключителен потребителски интерфейс и широка гама от функции, OfficeSuite 8 Premium се откроява над останалите редактори електронни таблици. Ако обаче търсите безплатна алтернатива, Polaris Office е добър избор. Polaris Office предлага много добър набор от функции, включително поддръжка на множество листове и лесен достъп до пълния набор от математически функции.

 

3. Най-добрата програма за презентации - OfficeSuite 8 Premium

Ако искате вашите презентации да изглеждат наистина професионално, то не жалете средства за OfficeSuite 8 Premium. Той има инструменти за вмъкване на изображения, текстови полета, форми и свободни рисунки в слайдовете. Ако обаче OfficeSuite е скъпо решение за вас, Polaris Office отново е добра безплатна алтернатива.