Собствениците на устройства с Windows OS могат да работят с множество атрактивни имейл услуги, които са оптимизирани за платформата на Microsoft. В никакъв случай не можем да кажем същото за Mac OS X, където възможностите в това отношение са доста ограничени.

 

Въпреки това операционната система на Apple може да работи с няколко много полезни заглавия, които ще ви позволят много лесно да организирате и навигирате входящата си поща. Въпросните предложения са платени, но именно това е причината те да превъзхождат всичките си конкуренти.

 

Ако ви се налага всеки ден да създавате и отговаряте на множество съобщения е добре да насочите вниманието си към тези имейл услуги. Ето и и кои са най-функционалните програми за тази цел, които ще откриете за Mac OS X, според Lifehacker:

 

1. Аirmail

Една от най-функционалните услуги за десктоп платформата на Apple, която се отличава и с поддръжка за Gmail, iCloud, Exchange, IMAP, POP3 и другите популярни приложения на Google. Потребителите разполагат с множество възможности за персонализация на удобния интерфейс и да избират между различни теми и режими, за да променят визията на Airmail.

 

Друго предимство на заглавието е, че позволява да регистрирате неограничен брой акаунти и поддържа клавишните комбинации за бърз достъп на Gmail, както и да създавате собствени. Системата за нотификации също е доста полезна, като можете да прикачвате файлове директно към CloudApp, Dropbox, Google Drive, Droplr и др. Цената на Airmail e $1,99 и може да се изтегли от този линк, а официалната страница е достъпна тук.

 

2. МаilMate

Много потребители, които работят с Mac OS X продължават да го определят като най-добрия и атрактивен имейл клиент за този софтуер. Заглавието предлага ефективни решения на всички проблеми в работата на стандартнoто Mail приложение на Apple. Създателите му са се постарали да предоставят на клиентите си интересно съчетание между висока скорост на работа и множество функции.

 

MailMate е с големина от едва 13МВ и работи по-бързо от всеки свой конкурент и можете да сте сигурни, че опциите за търсене ще ви впечатлят. Разполагате с опцията да откривате своите имейли с разнообразни критерии, което е не само полезно, но и ще ви спести доста време. Услугата също та автоматично запомня подписа на последното ви съобщение и го добавя в следващите ви кореспонденции и е достъпна на този линк, а цената на стандартната версия с огромен набор от инструменти за организиране на пощата ви е $49,99.

 

3. Postbox

Заглавието се отличава с невероятни възможности за търсене и функционалности, които трудно ще откриете в конкурентите му. Опцията Quick Reply позволява да отговаряте на писмата си без да отваряте допълнителен прозорец и можете да изпращате линкове към Dropbox вместо големите файлове, които съхранявате в услугата.

 

Postbox има полезна система за търсене, с която максимално бързо ще откривате документите и снимките, които прикачвате към имейлите си. В голяма степен услугата предлага идентична функционалност с тази на MailMate, но е достъпна само за $9,95, а интерфейса е изчистен и работи доста бързо. Ако имейл кореспонденцията е важна част от ежедневието ви задължително трябва да пробвате Postbox, което можете да направите тук.

 

4. MailPilot 

Последното предложение в този списък, което може да бъде позиционирано като характеристики между Аirmail и Postbox. Заглавието може да информира за точното време, в което трябва да отговорите на даден имейл и предлага доста полезна система за нотификации.

 

Серия от допълнителни клавишни комбинации ще ви осигурява достъп до най-важните ви съобщения и също така се синхронизира сигурно и автоматично с профилите ви в други услуги. Сред тях са iCloud, Yahoo, AOL, Rackspace, Gmail и Оutlook, a цената, която потребителите трябва да платят е $19,99 и могат да изпробват възможностите му тук.