Потребителите, които искат да се възползват от възможностите на популярните Adobe Photoshop или Premiere приложения, но не искат да инвестират средства в Creative Cloud aбонамент разполагат с опцията да работят с популярните Elements заглавия на компанията. В тях ще открием много от функциите, които предлагат платените услуги на Adobe, като сега от компанията актуализира именно тези продукти, за да привлече вниманието ни към тях. Новите Photoshop Elements 13 приложения се отличават с множество допълнителни инструменти за редактиране на съдържанието ни, предаде Mashable.

 

Aктуализираните версии ни позволяват да работим с четири нови Variations ефекти, както и с усъвършенствани Cropping функции. Интересно нововъведение е функцията Photomerge Compose, позволяваща да използвате обект от една снимка и да го поставяте в друг кадър. Разполагате и с възможността да променяте цвета и светлината на изображението, за да постигнете максимално реалистичен ефект, по подобие на Photoshop Mix опцията в приложението на компанията за iOS.

 

Аdobe също така са включили и нова функция, която е насочена предимно към Facebook потребителите и позволява да превърнете една снимка в персонализирано изображение за профила ви в социална мрежа. Компанията актуализира и Premiere Elements, като този софтуер вече предоставя още по-лесни инструменти за редактиране на видео клиповете ни, функцията Video Story, както и по-добър Shake Stabilizer ефект. Ако искате да се възползвате от възможностите на новите предложения на Аdobe ще трябва да платите сума от $99.99 или €78, а ако имате предишни версии на софтуера цената е €62.