Mарк Зукърбърг е един от най-богатите и влиятелни хора в технологичната индустрия, който промени изцяло начина, по който комуникираме с най-популярната социална мрежа в интернет. Шефът на Facebook сега проведе официална Q&A сесия със своите фенове, като им позволи да му задават всякакви въпроси. Неговите отговори ни разкриват и колко време на седмица той прекарва в извършване на работните си задължения, предаде BusinessInsider.

 

Въпреки богатството си и факта, че той разполага с огромен екип от специалисти, които подобряват постоянно функционалността на Facebook се оказва, че прекарва доста време в своя офис. Според собственото му изявление той отделя цели 50-60 часа на седмица, за да работи за превръщането на социалната мрежа в още по-полезна платформа за нас потребителите. В него също така споделя, че прекарва голяма част от свободното си време в размисли как да служи по-добре на огромната Facebook общност по цял свят.

 

Шефът на компанията отговори на потребител, че целия му живот е посветен на неговата мисия да улесни комуникацията и свърже към интернет всички хора на Земята. По този начин се оказва, че Марк Зукърбърг отделя доста повече от  35-40 часа седмичен труд, които се смятат от мнозина за стандартното работно време. Атрактивните проекти, над които компанията са сигурна гаранция, че тя ще продължи да има все по-голямо влияние в ежедневието ни и през следващите години.