Марк Зукърбърг e не само основател на най-голямата социална мрежа в интернет, но също така и една от най-влиятелната личности в индустрията. Служителите на Facebook вземат едни от най-високите заплати в технологичния сектор и това е компанията, която много анализатори определят като най-доброто място за работа в света. Замисляли ли сте се колко точно часа на ден шефът на Facebook прекарва в служебни задължения на бюрото си?

 

Aко сте си задавали този въпрос е добре да знаете, че сега от BusinessInsider публикуваха данни, разкриващи какъв е неговия отговор. Лий Байрън вече над седем години e част от социалната мрежа и седи много близо до бюрото на Зукърбърг и сега разкри, че много често той идва на работа преди него. Според изявлението му шефът на Facebook прекарва между 9 и 10 часа в изпълнение на служебните си задължения и много често остава в централата на компанията дори и след вечеря.

 

От своя страна това означава, че Зукърбърг работи в продължение на 45-50 часа всяка седмица, също както голяма част от другите служители на компанията. Припомняме ви, че според официалните данни неговото лично благосъстояние се оценява на повече от $33 млрд., което е доста впечатляващо. Байрън също така сподели, че е впечатлен от решението на шефа на Facebook да има същото бюро, както всички останали в структурата на компанията и така да бъде постоянно близо до тях във всеки един момент.