Силиконовата долина е известна с това, че приютява най-големите високотехнологични корпорации и едва ли някой свързва името ѝ с висшата мода. Тук обаче работят както хора, които се прекланят пред висшата мода така и такива, които предпочитат и се чувстват по-комфортно облечени в тениска и дънки.

 

От Business Insider ще ни разкажат за някои технологични мениджъри, които имат свой собствен стил на обличане. Всички те изразяват себе си по различни начини и ако вие се припознавате в някой от тези хора, може да изберете неговия стил.

 

И така, как да се обличаме като елита от Силиконовата долина?  

 

1. Джак Дорси

Главният изпълнителен директор на Square, Джак Дорси е смятан от мнозина за един от най-стилните мъже в технологичния свят. Той редовно носи кожени якета или костюми от Prada и Hermès. Дорси привлича вниманието и със своите ризи с обърнати якички от Dior.  

 

________-1_400_14

 

2. Марк Зукърбърг

Навярно ви е направило впечатление, че главният изпълнителен директор на Facebook, Марк Зукърбърг няма толкова авангарден външен вид като Дорси и предпочита спортното облекло и по-точно сивите тениски. Преди време Зукърбърг обясни, че сивите тениски му позволяват да запази ума си ясен и концентриран и така може да взема важни решения. Не пропускайте и тези 10 забавни факти за Марк Зукърбърг, които може би не знаете.

 

________-2_400_14

 

3. Аарон Леви

Шефът на компанията Box, Аарон Леви често може да бъде забелязан облечен с костюм на J.Crew и маратонки Puma.

 

________-3_400_15

 

4. Шерил Сандберг

Главният оперативен директор на Facebook, Шерил Сандберг, също има тенденция да се придържа към един външен вид. Тя често избира тясни рокли с къси ръкави или без ръкави от Calvin Klein и боти Prada.

 

________-4_400_16

 

5. Джереми Стопълман

Джереми Стопълман, главният изпълнителен директор на Yelp, обича да носи блейзър и дънки.

 

________-5_400_17

 

6. Тим Кук

За да се обличате като главния изпълнителен директор на Apple, Тим Кук, купете си черна или синя риза и никога не я прибирайте в дънките.

 

________-6_400_15

 

7. Сергей Брин

Обиковено може да видите Сергей Брин облечен така, като че ли точно излиза от фитнес клуба си.  А обувките Vibram FiveFingers, в които той обикновено е обут и които пресъздават усещането на ходене бос станаха популярни в цял свят благодарение на него.

 

________-7_400_09

 

8. Кевин Систром

Лесно може да копирате стила и на главния изпълнителен директор на Instagram, Кевин Систром. Ще ви трябват пуовер, риза, вратовръзка и стиен панталон.

 

________-8_400_07

 

9. Мариса Майер

Главният изпълнителен директор на Yahoo, Мариса Майер има вкус към висшата мода. Тя пазари дрехите си само от най-реномираните дизайнерски къщи като Carolina Herrera, Alexander McQueen и Balenciaga. Не пропускайте и тези 8 любопитни факта за шефката на Yahoo, Мариса Майер.

 

________-9_400_05