Вероятно всеки от нас изпитва притеснения, когато се налага да изпрати поверителна информация от своя имейл, заради активността на хакерите в интернет. В същото време понякога съжаляваме, че сме изпратили съобщениe до даден човек и ни се иска да го върнем обратно. Dmail е нова услуга, която е създадена, за да отстрани тези проблеми и ще ви предостави много повече контрол над имейлите ви в Gmail, предаде TechCrunch.

 

Най-интересната ѝ характеристика несъмнено е възможността да унищожите всяко едно съобщение в профила си винаги, когато пожелаете. Dmail също така позволява да блокирате достъпа до имейл по всяко време, както и  да не позволите контактите ви да го препращат към други потребители. Припомняме ви, че Gmail вече представиха функцията Undo Send, но тя позволява да изтриете имейл само до 30 секунди след изпращането му, но Dmail слага край на това ограничение.

 

Интересна подробност е, че трябва само вие да инсталирате разширението в своя браузър, като това не е задължително за евентуалния получател на имейла. Интерфейсът на Dmail ви предоставя да изберете кога да изтриете дадено съобщениe, като вариантите са след час, ден, седмица или никога, като дори и последния вариант ще ви позволи да го направите по-късно. В заключение ще отбележим, че другите потребители ще могат да четат съобщенията, като изберат View Меssage бутона директно в своя браузър.

 

Вижте oсем неща, които не предполагате, че може да се направят с имейл