Ако имате Android телефон и освен това сте активен потребител на Facebook, навярно сте се питали дали има начини да изтегляте видеоклипове от Facebook, които след това да може да гледате отново и отново без да се нуждаете от интернет връзка.

 

Въпрек, че Facebook не предлага директен линк, за да изтеглите дадено видео на вашия Android смартфон, то вие все пак може да направите това с помощта на приложение наречено MyVideoDownloader.

 

Според аналзиаторите от Tech News, с помощта на MyVideoDownloader можете да изтеглите всякакъв вид видео от Facebook бързо и лесно. Вижте как да използвате приложението MyVideoDownloader for Facebook.

 

Стъпка 1.

След като инсталирате и стартирате приложението, влезте в своя Facebook профил.

 

Стъпка 2.

Плъзнете пръст на дясно по екрана, за да получите достъп до менюто. В менюто изберете "News Feed" за да потърсите видеото, което искате да изтеглите.

 

Стъпка 3.

След като сте намерили видеото, което ви харесва, натиснете върху малката икона с отметка до видеоклипа, който искате да изтеглите и натиснете иконата за изтегляне в горния десен ъгъл на екрана.

 

Стъпка 4.

Ако искате по подразбиране изтегленото видео да се запазва на SD картата на телефона ви, отидете в ‘Setting’ менюто и изберете тази опция.