Sony е една от компаниите, която предлага най-разнообразно портфолио от полезни аксесоари за своите популярни смартфони и таблети. Последният продукт на японския бранд се казва MDR-AS700BT и представлява елегантни аудио слушалки от ново поколение, които са устойчиви на водни пръски. Ергономичният им дизайн позволява лесно и стабилно да ги поставите на тила си без да се притеснявате, че ще прекъснат тренровката ви.

 

Кристалният звук на слушалките се гарантира от нови 30-милиметрови динамични драйвери на Sony, като те предлагат Bluetooth 3.0 и NFC свързаност. Така само с едно докосване на смартфона ви можете да стартирате по всяко време любимите си парчета, а благодарение на вградения микрофон можете да отговаряте и на обаждания. Sony MDR-AS700BT имат литиево-йонна батерия, която осигурява до девет часа време за работа с едно зареждане и са с тегло от 80 грама.

 

Новото предложение на компанията е създадено специално за потребителите с динамичен начин на живот, които искат безжичен достъп до музиката, която обичат дори и при най-активните тренировки. Невероятното качество на звука е сигурна, гаранция, че слушалките ще ви държат бодри и в добро настроение през целия ден. Sony планират да стартират продажбите им на европейския пазар до края на месеца, като са предвидени модели с два цвята: син и оранжев.