Пълноценният сън е задължителен фактор, за да бъдат креативни и работноспособни през целия ден, но въпреки това много от нас не успяват да намерят правилния баланс между късното лягане и ранното ставане. Lumino Smartplug е иновативна джаджа, която е създадена изцяло с идеята да отстрани този проблем и да ни позволи сутрин да сме максимално свежи за деня, който ни предстои. Най-интересната характеристика е, че тя позволява да превърнете всяка една светлина в лампа за събуждане, предаде Geeky-Gadgets.

 

Потребителите могат да използват допълнителни мобилни приложения, за да я настройват и контролират нейната работа директно от своя смартфон. Приятната светлина рано сутрин не е единственото предимство на Lumino Smartplug, тъй като можете да настройвате аларми или предварително да избирате песен, с която да се събудите. Лъчите от иновативната лампа са в състояние плавно да подтиска хормоните на съня и да стимулира онези, които позволяват да се събудите.

 

По този начин можете да стартирате своя ден максимално отпочинали и енергични, за да се изправите пред задълженията, които ви предстоят. Ако искате да разберете повече детайли за начина, по който работи тази джаджа трябва да посетите този линк. Създателите ѝ планират да стартират продажбите на пазара през октомври, като потребителите могат да купят Lumino Smartplug на цена от приблизително €46.