Анимираните GIF файлове набират все по-голяма популярност сред потребителите и това е причината все повече услуги в интернет да включват поддръжка за тях. Slate е името на нов уеб сайт, който създаден именно с идеята да направи създаването на подобни файлове в бърза и лесна задача. Благодарение на този инструмент можете само за няколко секунди да правите собствени текстови GIF файлове директно от браузъра, предаде TheNextWeb.

 

Предвидена е и опция да получавате URL адреси на анимациите и лесно да ги споделяте в социалните мрежи като Facebook, Twitter, Google+ и Pinterest. В лявата страна ще откриете панел, с който можете да въвеждате текста, да променяте шрифта, или цвета на фона. Slate също така включва и опция да добавяте емоджита към своите GIF-ове, както и да определяте през колко секунди да се сменя съобщението ви.

 

По този начин разполагате с лесен и удобен инструмент за създаване на файлове, които да прикачвате към публикациите си в интернет. Slate определено е един от най-бързите инструманети за тази цел, които ще откриете в уеб пространството. Ако искате да не губите време и сами да изпробвате възможноститему можете да го направите като отворите този линк.

 

Вижте най-големият GIF файл може да се види само от Космоса