Дългото чакане за милионите потребители на компанията приключи, тъй като музикалната услуга Apple Music вече е достъпна за потребителите. Ако вече сте изпробвали възможностите ѝ вероятно сте се замисляли, че трябва да си запазите собствено уникално име преди някой друг да го запази за себе си. За щастие има много бърз и лесен начин да го направите и да си изберете никнейма, който искате в Apple Music, съобщава TheNextWeb.

 

Първото, което трябва да направите е да стартирате услугата на своя смартфон или таблет и след това да изберете Profile бутона в горния ляв ъгъл. От това меню можете да разгледате данните за своя акаунт, както и да ги редактирате като кликнете върху Edit секцията в Apple Music. След като го направите ще разполагате с възможността да запазите уникален никнейм, който може да включва до 32 символа, което е напълно достатъчно.

 

Ако използвате iTunes на компютъра си за достъп до услугата трябва да кликнете върху собственото име в горния ъгъл, къдетo да го въведете и запазите със Save. По този начин вече ще бъдете спокойни, че когато коментирате или споделяте плейлисти с приятелите си те ще виждам името, което сте си избрали. Интересът към услугата Apple Music е огромен и трябва да реагирате максимално бързо, за да запазите никнейма, който предпочитате.

 

Вижте пет полезни функции в Apple Music