Всички ползваме YouTube почти всеки ден, за да изгледаме някой музикален видео клип, да научим нещо или да гледаме най-новото вирусно видео. Миналата година, YouTube представи своята нова услуга YouTube Music Key.

 

Тя дава възможност на потребителите да слушат музика и да гледат клипове от сайта както онлайн, така и офлайн, при това без наличие на реклами. Тази функция обаче е достъпна само за абонатите на Google Play Music и YouTube Music Key.

 

Освен това, не всички видеоклипове може да се гледат офлайн. Ако виждате икона на стрелка насочена надолу върху клипа, то тогава вие може да го свалите за офлайн гледане, като кликнете върху нея.

 

Какви други възможности имат собствениците на Android джаджи за сваляне на видео от YouTube? В Play Store не може да намерите приложения за сваляне на видео от YouTube, защото този процес е против политиката на Google.

 

Добрата новина е, че има изобилие от такива приложения достъпни както директно от уебсайта на разработчиците така и от други магазини за приложения. Такова приложение е TubeMate, то е разработено от Devian Studio и може да бъде открито на сайта на компанията.

 

По подразбиране обаче, Android няма да ви позволи да инсталирате софтуер от източници, различни от Google Play. Ето защо трябва да направите следното: отидете в Settings > Security и включете опцията, която позволява инсталирането на приложения от неизвестни източници, а след това натиснете ‘ОК’.

 

След приключване не трябва да забравяте да забраните тази опция веднага след като инсталирате приложението TubeMate или някое друго, на което сте се спрели.

 

Вижте как безопасно да сваляме видео клипове от YouTube