Вероятно всеки от нас използва Facebook Messenger на своя смартфон или таблет, за да се свързва с приятелите си в социална мрежа. Ако и вие го правите доста често вероятно сте се замисляли как можете да бъдете сигурни, че съобщенията които пращате от него са прочетени от своя получател. Вероятно сте забелязали, че след като изпратите дадено послание има няколко различни икони, с които Facebook индексира дали те са получени, предаде PhoneArena.

 

В случай, че видите сиво кръгче до вашето съобщение това означава, че имате проблем с мобилния интернет и то все още очаква да бъде изпратено. Ако пък иконата е със същата форма, но е със син цвят и не е запълнено това означава, че посланието е в процес на изпращане. Следващият вариант, който ще забележите е, че има вероятност синия кръг вътре да има отметка със същия цвят, а това означава, че е изпратено но все още не е получено от своя получател.

 

Facebook Messenger ще ви информира, когато то е пристигнало в моментите, когато виждате вътре в синия кръг, който вече е запълнен бяла отметка. За да сте сигурни, че човека отсреща е видял, какво сте изпратили трябва да се оглеждате за мини версия на неговата снимка, която е поставена точно до текста си. Можете също така да проверите кога съобщение е видяно просто като кликнете върху него, тъй като приложението ще ви покаже точния час.

 

Вижте вече можем да играем в приложението Facebook Messenger