Преди колко време създадохте своя Twitter акаунт? А колко време след това получихте първия си последовател? Ако използвате Twitter от дълго време, много е вероятно изобщо да не си спомняте тези подробности.

 

Ако се замислите тази статистика не е толкова важна, но както знаете всичко, което кажете или направите онлайн си остава там за вечни времена. И ако един ден водени от носталгия към изминалите времена или по друга причина решите да погледнете назад във времето може да разберете всичко от миналата си онлайн активност, стига да знаете как да направите това.

 

Преди няколко седмици по случай осмия рожден ден на Twitter, компанията Social Rank  стартира инструмента # FirstTweet, благодарение на който всеки неин потребител може да разбере кой е бил неговият първи туит.

 

Сега от Complex ни информират че има и инструмент наречен #FirstFollower, който може да ни каже кой е бил първият ни последовател в Twitter. Ето какво трябва да направите според анализаторите от медията.

 

Стъпка 1:

Отидете на #FirstFollower .Тук има поле, в което можете да въведете нечие потребителско име, за да разберете кой е бил първият му последовател.

 

Стъпка 2:

Въведете желаното потребителско име. Ако искате да проверите собствените си последователи и сте вече логнати в Twitter, услугата Social Rank ще зареди автоматично вашия акаунт.

 

Стъпка 3:

SocialRank може да помогне много на всяка компанията да разбере повече за търговската си марка и за това колко хора я следват в Twitter. След това можете да проверите кой е бил първият последовател в Twitter на всеки потребител с публичен акаунт.