Dashboard е името на атрактивна онлайн услуга за управление на паролите ни в интернет, която сега представи много полезна нова функция. Благодарение на нея потребителите ще могат да променят всеки един код за достъп, който използват в уеб пространството само с един клик. Dashboard също така позволява да го направим и в сайтовете, които използват система на двуфакторна автентикация, което също е доста полезно, предаде TheVerge.

 

Услугата е съвместима с най-популярните страници в интернет, сред които Amazon, Apple, Google, Facebook, LinkedIn, PayPal, Twitter и Pinterest. Иновативната функция се казва PasswordChanger и е разработена специално с инженерите на PassOmatic, като на този етап работи единствено с десктоп версията на Dashlane. Компанията също така потвърди, че планира да представи официално и мобилни приложения за популярните смартфони и таблети.

 

Потребителите ще видят голям зелен бутон с надпис „Change All Passwords”, който ще замени всичките ни настоящи приятели с нови, уникални кодове за достъп. Dashlane също така са разработили и специален механизъм, с който да ги актуализират през развни интервали от време. Ако искате да се възползвате сами от предимствата на услугата или да научите повече за възможностите ѝ на този линк.