Dropbox стана много популярна услуга и редица потребители вече се възползват от нея. Причината за това е, че можете да влезете в профила си отвсякъде, да обменяте файлове с приятели и колеги, да архивирате автоматично всичките си снимки направени със смартфона, и така нататък.

 

Въпреки това, повечето потребители разполагат само с 2 гигабайта безплатно пространство в Dropbox, което определено не е достатъчно, ако искате да направите резервно копие на всичките си документи и снимки.

 

За щастие, има някои бързи начини да промените това във ваша полза. Благодарение на анализаторите от PC Mag можем да научим как може да получим допълнително безплатно място в Dropbox.

 

1. Вземете допълнителни 2 GB в Dropbox за по-малко от 5 минути

Ако сте от хората, които имат само 2 GB свободно място, ето едно бързо решение за вас, за да го удвоите. След като сте си създали Dropbox профил и сте изтеглили десктоп клиент посетете тази страница и следвайте тези стъпки:

- Завършете “Get Started” презентацията – 250 MB

 

- Свържете се с вашия Facebook акаунт – 125 MB

 

- Свържете се с вашия Twitter акаунт – 125 MB

 

- Следвайте Dropbox в Twitter – 125 MB

 

- Напишете кратък текст защо харесвате Dropbox – 125 MB

 

- Изтеглете Mailbox за iOS или Android и го свържете с Gmail и Dropbox – 1 GB

 

- Изтеглете приложението Dropbox за iOS или Android и завършете мобилната презентация “Get Started”.

 

2. Поканете приятелите си

Ако споделите вашия уникален линк (които можете да получите тук) с приятелите си, вие ще получите допълнително 500 MB за всеки приятел, който се регистрира и инсталира Dropbox. Можете да получите 16 GB пространство, като поканите 32 души.

 

3. Използвайте приложението Carousel

Преди време Dropbox е раздаваше 5 GB безплатно пространство на всички онези, които тестваха бета версията на приложението Carousel. Ако тогава не сте се възмоплзвали от тази възможност, сега можете да направите същото, като инсталирате Carousel за iOS или Android и активирате функцията “Camera Upload” за автоматично архивиране на вашите снимки. Това ще ви даде допълнително 5 GB.

 

4. Внимавайте за предизвикателствата на Dropbox

От време на време Dropbox стартира различни предизвикателства за потребителите си, които обикновено се обявяват в блога на Dropbox. Участието ви гарантира допълнително безплатно пространство.