През последните години Android OS извървя дълъг път в своето развитие като всяка следваща версия на платформата е по-добра от предхождащата, а версията KitKat (Android 4.4) предложи още повече и по-сложни функции.

 

От една страна това е добре защото означава, че можем да правим повече неща с джаджите си. От друга страна обаче всяко нещо си има своята цена, а в случая, с течение на времето,  операционната система започва да работи все по-бавно и по-разочароващо.

 

Какво можем да направим? От Tech Radar ни информират, че DU Apps Studio са стартирали безплатно приложение за Android, благодарение на което можем да подобрим много аспекти от ежедневната ни работа със смартфона - от скорост до пространство за съхранение.

 

По този начин ще успеем да контролираме фоновите задачи, памет и приложения, както и да подобрим живота на батерията. Приложението се нарича DU Speed Booster и може да увеличи скоростта на смартфона ви до 60%. Ето и основните функции на DU Speed Booster:

 

1. Easily Boost

С едно докосване подобрявате работата на вашия смартфон.

 

2. Junk File Cleaner

Напълно сканиране и почистване от всичко ненужно и кеш файлове.

 

3. Smart Cleaner

Предварително задаване на автоматично почистване на нежелани процеси и данни.

 

4. Powerful Speed Booster

Увеличете скоростта на вашия Android с до 60%.

 

5. Security Optimizer & Master

Уверете се, че телефонът ви е сигурен и защитен от вируси или троянски коне.

 

6. Game Booster

Функцията автоматично разпознава когато играете на игри и оптимизира настройките.

 

7. Speed Test

С тази функция можете бързо да тествате скоростта на мобилната си мрежа и да разберете неща като скорост на изтегляне и скорост на качване.