Екшън камерите на GoPro са издръжливи устройства, които ни предоставят впечатляващи възможности за снимане и правене на клипове с висока резолюция. Компанията сега стартира нова услуга с името GoPro Licensing, която позволява на потребителите да лицензират своите видео материали на други компании и агенции. По този начин те могат да спечелят пари от кадрите си, като се очаква стартовата цена за тях да е $1000, информира Engadget.

 

GoPro Licensing позволява не само на всеки собственик на екшън камерите да генерира приходи, но и на рекламните агенции да откриват необходимото за тях съдържание и да го използват в своите маркетингови компании. Уеб сайтът на услугата вече е достъпен от този линк и изисква отделна регистрация, за да може да работите с него. След като го направите ще можете да разглеждате ексклузивното съдържание в GoPro Licensing в различни формати и резолюции, както и да теглите клиповете на компютъра си.

 

Идеята на GoPro да позволи на милионите си потребители да печелят от собствените си клипове е доста атрактивна и има потенциала да се превърне в хит сред потребителите. Всеки един клип ще е предпазен от воден знак и ще може да се използва само от този, който е платил правата върху него, като компанията ще препоръчва и най-популярното съдържание сред другите хора. Ще е интересно да разберем и повече детайли за ценообразуването, което ще ни предложи GoPro Licensing.

Вижте новите камери на GoPro ще поддържат добавена реалност