Направило ви е впечатление, че вашата мобилна джаджа работи по-бавно в последно време? Това е знак, че е време да направите нещо малко, но ефективно за да подобрите работата на своя смартфон или таблет.

 

Съществува едно много полезно приложение, наречено CCleaner, което може да ви ‘каже‘ каква е причината за бавната работа на вашето Android устройство и по този начин по-лесно и бързо да се справите с проблема.

 

Ето какво трябва да знаете още ако искате да разберете как да накарате мобилните джаджи да работят по-бързо:

 

1. Всеки път, когато сърфирате в интернет и работите с приложения, вашите джаджи запазват част от тази информация. След известно време, тези данни могат наистина да затруднят работата на вашия смартфон или таблет. С CCleaner можете лесно да почистите историята на браузъра, кеша и много повече.

 

2. Не забравяйте, че унищожаването на кеша ще изчисти съхранената информация за вашите пароли. Но така или иначе не е разумно да съхранявате вашите пароли директно в рамките на вашите приложения или браузър.  

 

3. Освен от кеша и историята на браузъра, CCleaner също така може да ви отърве от старите текстови съобщения. По този начин, можете да освободите ценно място за изтегляне на песни, приложения и каквото друго искате.

 

4. CCleaner прави прочистването на приложения, които вече не използвате много лесно. Софтуерът предоставя списък на всички приложения инсталирани на устройството като по този начин бързо може да изтриете множество приложения, от които вече нямате нужда.

 

5. След като почистването на джаджата ви приключи, CCleaner ще ви предоставя карти, с които лесно да следите използването на процесора, RAM и вградена памет, както и батерията.

 

6. CCleaner не е само за мобилни устройства. Можете да използвате програмата и за да почистите вашия компютър.

 

Вижте как  да направим мобилните си джаджи по-бързи