Топлите и слънчеви дни със сигурност ви карат да мечтаете за почивка на море и за пътешествия до екзотични места. Днес граници за желаещите да пътешестват няма, така че стягайте багажа. Преди това обаче не пропускайте информацията, която събрахме за вас.

 

По-долу ще откриете ценни съвети за това как да намерите евтин хотел с помощта на смартфон или таблет.

 

1. Trivago.bg 

Това е най-голямата търсачка за хотели в света, която предлага възможност за лесно сравняване на цените на повече от 700 000 хотела в света от над 200 различни сайта за резервации. За да научите повече за мястото където отивате, Trivago показва средната потребителска оценка, както и подробни мнения от други сайтове за резервации. За по-прецизни резултати, може да изберете някой от критериите за филтриране, като например, цена, разстояние от плажа, брой звезди, WiFi или спа център, както и много други.

 

2. Booking.com 

Когато правите резервация на Booking.com ще бъдете попитани за вашето име, телефонен номер, имейл адрес, финансова информация, имената на гостите, пътуващи с вас и какви предпочитания за престоя си имате. За да можете по-лесно да управлявате резервацията си, можете да си направите личен потребителски акаунт. Това ви дава възможност да запазите личните си настройки, да преглеждате предишни резервации, и да управлявате бъдещи такива.

 

3. Google hotel finder

Ако използвате търсачката на Google ежедневно, тогава със сигурност ще харесате и тази услуга на компанията. Google Hotel Finder улеснява сравняването и правенето на резервации за хотелите, намерени в мрежата. Може да използвате филтрите под полето за търсене, за да ограничите търсенето си на хотели и ако решите да влезете в картографския изглед.

 

4. Tripadvisor

TripAdvisor е създаден през 2000 година и днес представлява най-голямата колекция от ревюта от пътешественици за дестинации, хотели, ресторанти, забележителности, неща за правене и много други. На сайта може да намерите и много удобна търсачка за хотели, апартаменти под наем и полети.

 

5. Laterooms.com 

LateRooms.com е компания основана преди 16 години във Великобритания. На сайта ще откриете фантастични оферти за целия свят, а резервацията може да направите до една година по-рано. За всеки хотел ще откриете мнения на други потребители и много снимки, което ще ви помогне да се ориентирате по-добре. Създаването на акаунт в сайта има много предимства, като например получаване на изгодни за вас оферти, бързо резервиране и други.

 

Вижте кои са най-полезните приложения докато сте на бизнес пътуване.