Ние всички обичаме приложенията, защото те разгръщат възможностите на нашите мобилни джаджи. Някои от приложенията обаче са платени и по тази причина ние не им обръщаме внимание, а от това можем само да загубим.

 

Знаете ли, че има много законни начини да получите платено приложение за Android безплатно? В Google Play има различни услуги, които предоставят по едно безплатно приложение всеки ден. Ето как може да получим платените приложения за Android безплатно.

 

Преди обаче да научите как става това, вижте статията ‘10 полезни начина да откривате добри приложения‘ или научете как може да изтриете предварително инсталирани приложения от смартфон с Android.

 

1. AppGratis

С AppGratis всеки ден получавате по едно безплатно приложение. Понякога безплатните приложения, предлагани от AppGratis не са допускани до актуализации, така че имайте това предвид, но като цяло има много добри предложения.

 

2. Google Opinion Rewards

Google имат своя собствена програма за събиране на информация от потребителите като за данните които получават компанията плаща пари. Ако искате да се включите инсталирайте приложението Google Opinion Rewards. След това всяка седмица ще участвате в проучване като трябва да попълните анкета. За вашите отговори ще получите пари, с които може да пазарувате в Google Play Store. Има и друго подобно приложение, Get Paid Apps Free. С него законно можете да получите всяка платено приложение без да плащате нищо. Ето как става това вие печелите точки за всяко гледане на видеоклиповете, които ви се предлагат или за изтеглянето на избрани приложения. Точки може да осребрят и с тях може да купувате други приложения в Google Play.

 

3. App of the Day

App of the Day предлага платени приложения безплатно (или с отстъпка) само че за ограничено време. Всеки ден вие ще получавате по едно платено приложение безплатно с отключени всички характеристики.