Aко сте един от феновете на Apple и обожавате музиката е добре да знаете, че новата стрийминг услуга на компанията вече е достъпна за изтегляне от всички потребители. Mузикалният продукт на компанията е част от iOS 8.4 ъпдейта и осигурява достъп до неограничен брой парчета, независимо къде се намирате. Apple Music е дългоочаквана услуга, която е създадена като директен конкурент на популярни предложения като Spotify, информира TechnoBuffalo.

 

Oгромният каталог от съдържание не е единственото предимство на услугата, тъй като тя включва и поддръжка за Beats 1 Radio. Припомняме ви, че това е онлайн радио станция, която работи 24 часа в денонощието и възпроизвежда ексклузивно съдържание от най-популярните групи и изпълнителни в индустрията. Артисти като Taylor Swift, Dr.Dre и АC/DC вече потвърдиха, че ще си партнират с технологичния гигант в предоставянето на съдържание за Apple Music.

 

Добре е да знаете, че първо трябва да ъпдейтнете своя смартфон или таблет към iOS 8.4, за да може да изпробвате възможностите на услугата. Аpple също така потвърдиха, че подготвят и нейна Android ОS версия, която ще бъде достъпна за потребителите през есента на тази година. В заключение искаме да ви информираме, че абонаментът за Apple Music е безплатен само за първите три месеца, а след това цената е €9.99 на месец.

 

Вижте какво е Apple Music