Днес все по-често се замисляме за сигурността си. Мобилните технологични устройства ни дават много възможности, но и ни отнемат някои неща. Едно от тях е спокойствието и сигурността за личните ни данни.

 

Примерите за кражба на самоличност и лични данни не са никак малко и по тази причина много потребители търсят начини да се предпазят от неприятности. Google вече повече от две години предлага инструмент за замъгляване на лицата във видеоклиповете в YouTube, но по някаква причина до скоро той не беше много предпочитана мярка от потребителите.

 

Това обаче постепенно започва да се променя. Ако сте от тези, които искате да разберете как може да замъгляваме лица в YouTube видео, вижте съветите на Yahoo. Може би ще ви бъде интересно и да видите кои са най-популярните видеоклипове в YouTube през 2014г., както и да разберете как безопасно може да сваляме видео клипове от YouTube.

 

Стъпка 1.

Влезте в YouTube, както обикновено и кликнете върху бутона ‘Upload’.

 

Стъпка 2.

След като сте избрали видео, изчакайте то да се качи напълно, и попълнете съответната информация. След това кликнете върху бутона ‘Video Manager’.

 

Стъпка 3.

Намерете видеото във вашия списък с добавени клипове (то все още не е достъпно за останалите а само за вас). В дясно от миниатюрата, трябва да виждате бутон ‘Edit’. Кликнете върху стрелката за падащото меню и изберете ‘Enhancements’.

 

Стъпка 4.

Ще се отвори страницата за редактиране. Потърсете функцията ‘Special effect’s в близост до горния десен ъгъл на видеото и след това кликнете върху нея.

 

Стъпка 5.

Ще се отвори секцията ‘Blur All Faces’. Кликнете върху ботона ‘Apply’.

 

Стъпка 6.

Ако желаете може да прегледате цялото видео. Лявата половина на екрана ще ви покаже оригинала. Дясната половина ви дава преглед на това, как ще изглежда клипа след промените. Когато сте доволни, кликнете върху ‘Save’.

 

Стъпка 7.

Сега вече може да публикувате видео клипа си.