Понякога скуката така ни наляга, че не знаем как да се отървем от нея. В такива моменти е добре да имаме смартфон в нас, защото тези мултифункционални джаджи могат всичко, дори и това да ни измъкнат от скуката.

 

Някои предпочитат да се разтушат с електронна или аудиокнига, други с игра или с любимата си музика. Има обаче и такива, които искат да се насладят на някой филм.  

Да, но повечето смартфони, MP3 плейъри и таблети не могат да възпроизвеждат всеки аудио или видео формат. А и кой има място за един филм на своя смартфон?

 

Ако обаче имате правилната програма, която може лесно да конвертира всички ваши файлови формати, вие ще бъдете най-щастлия човек на света. Програмата, от която имате нужда се нарича IceCream Media Converter. С тази лесна за използване програма може да направите вашата музика и филми да се възпроизвеждат на всички ваши мобилни джаджи.

 

Искате да гледате филм на вашия iPhone? Всичко, което трябва да направите е да изберете някой филм, след това медийния формат или модела на мобилната ви джаджа и IceCream Media Converter ще ‘приготви‘ филма за вас, за да може да му се насладите.

 

Това наистина е една много лесна за ползване програма. Освен това може да изтеглите и конвертирате YouTube видео, за да се побере то в мобилния ви телефон. Така че ако сте убедени, че имате нужда от IceCream Media Converter, вижте какво още трябва да знаете:

 

Стъпка 1.

За да изтеглите програмата, отидете на страницата за сваляне на IceCream Media Converter и кликнете върху зеления бутон "Free Download" в средата на страницата. Не се притеснявайте, защото няма реклами в този сайт и не може да кликнете върху грешния бутон.

 

Стъпка 2.

Изтеглянето трябва да започне веднага. Може да бъдете подканени да харесате IceCream Apps във Facebook, но не е задължително да правите това ако не искате. Така че затворете изскачащия прозорец.

 

Стъпка 3.

Когато изтеглянето завърши, отворете и стартирайте инсталационния файл. Изберете езика който предпочитате, за да продължите. По-добре е да използвате настройките по подразбиране за инсталацията.  

 

Стъпка 4.

Когато инсталацията приключи, IceCream Media Converter ще се стартира автоматично. Можете да плъзнете файл в прозореца, за да започнете конвертирането му или да кликнете върху " Add file". За да конвертирате YouTube видео, натиснете " Add URL".