Новият дизайн на Twitter вече е достъпен за всички потребители, но много от тях публикуваха негативни коментари свързани с промените и интерфейса на страницата след ъпдейта. Една от най-често срещаните критики е, че твърде наситените бели нюанси изморяват очите при по дълга работа работа с профилите ни, а също и досадната лента „Recommenden Users”. Aко и вие не сте доволни от новата визия на Twitter добре е да знаете, че има начин, как да премахнете част от промените и да възстановите стария дизайн, информира TheNextWeb.

 

Дори и да не харесате резултата можете отново да върнете подобрения интерфейс на страницата, а за да се възползвате от този лесен трик трябва да направите няколко стъпки. Първата ви задача е да изтеглите разширения за браузъра на Userstyles, които вече са достъпни за Google Chrome, Моzilla Firefox и Apple Safari. След това трябва да посетите менюто Settings и активирате опцията „Write New Style”, както и да копирате съдържанието на този файл в полето за кодиране.

 

Последната стъпка е да смените „аpplies to” функцията с „URLs starting with” и да въведете „https://twitter.comв полето за търсене и да запазите промените като изберете, например „Twitter” Вероятно компанията в даден момент ще блокира този метод, но поне на този етап той е най-ефективното решение за възстановяване старата визия на страницата. Разбира се може и с течението да свикнем с промените и да започнем да харесваме новия дизайн на Twitter.