Всички сме запознати с чувството за хумор на работещите в Google програмисти, както и с желанието им да се забавляват и радват потребителите. Разработчиците изглежда имат толкова много свободно време, че не спират да ни изненадват със сложните си шеги и скрити великденски яйца.

 

Потребителите отдавана следят новостите, които медиите ни разкриват за всяко интересно и развлекателно хрумване, с което Google задържат интереса на потребителите към продуктите си. Затова и от PC Mag ни предлагат няколко съвета за това как да активираме забавните скрити анимации в Google Hangouts.

 

Кликнете тук за да научите 10 забавни трика в Google, които не трябва да отминавате. Навярно ще ви харесат и тези 4 забавни неща, които може да правите с Google Translate. Ще се убедите че преводът далеч не е всичко, което тази услуга може да ви предложи. 

 

Трик 1:

Изпишете ‘Woo‘ и ще се срещнете с един малък жълт анимационен герой със сламена шапка. Той ще се появи в долната част на екрана ви. След това опитайте с ‘yay!!‘ и ‘Hooray!‘. Може да използвате дори и woohoo или woo hoo.

 

Трик 2:

Изпишете ‘Happy Birthday‘ за да се случи едно от следните три неща: 1) ще се появи тората; 2) ще се появи подарък, който ще се отвори и от него ще излезе жълто човече; 3) ще се появи лисица, която ще се опита да измъкне тортата.

 

Трик 3:

А сега опитайте с ‘Hahahaha‘ или ‘hehehehe‘. Същата анимация може да се активира и ако изпишете "lolol", LMAO, ROTFL и meowwwww.

 

Трик 4:

Ако искате да видите как понита пропускат по екрана ви, изпишете /ponies. А ако искате да се насладите на един безкраен парад на понита, изпишете /ponystream. За да спрете този ефект ще трябва пак да изпишете /ponystream.

 

Трик 5:

Ако изпишете /shydino, долу в дясно ще се появи жълта къщурка, а след малко до нея ще дойде едно зелено динозавърче.

 

Трик 6:

Уморихте ли се от скучния бял фон? Тогава изпишете /bikeshed, за да го промените. Имайте предвид, че не е лесно да се върнете към белия фон. Ще трябва да затворите прозореца и да го отворете отново.

 

Трик 7:

Друга забавна анимация може да бъде активирана като изпишете /pitchforks. Потокът от тичащи хора може да ви изглежда нестихващ, но в крайна сметка ще спре.

 

Трик 8:

Ако сте техно маниак, то сигурно знаете за Konami кода, който се вгражда като „великденско яйце“ в различни сайтове. Той работи и в Hangouts. Уверетее , че активната клавиатура е ENG, а след това натиснете в точна последосвателност следните клавиши – ↑ (стрелка нагоре), ↑ (стрелка нагоре) , ↓ (стрелка надолу), ↓ (стрелка надолу), ←  (лява стрелка), → (дясна стрелка), ←  (лява стрелка), → (дясна стрелка), b, a.

 

Трик 9:

Всички трикове споменати по-горе може да работят заедно.