Водещите технологични компании проявиха завидно чувство на хумор, за да отбележат подобаващо настъпването на 1 април. Шегите на Google, Nokia HTC и Samsung бяха най-атрактивни, като всички те „представиха“ нови продукти на своите милиони потребители. Корейският гигант реализира премиерата на Fingers, който представлява първите умни ръкавици в портфолиото и, предаде Gsmarena.

 

Въпросната джаджа има 3-инчов Emo-LED дисплей с UHD резолюция, 16МР камера и включва допълнителни функции като „Pull My Finger”. HTC дори „създадоха“ собствен конкурент на Samsung Fingers, който носи името Gluuv и има камера с 87,2-мегапикселова резолюция. Другият нов продукт на компанията е BoomBass, който ще ви позволи да бъдете подготвени за всяко едно парти.

 

Nokia също не останаха по-назад и „анонсираха“ нова Windows Phone 8 OS версия на най-популярния и телефон, а именно 3310, който също така има 41-мегапикселова PureView камера. Google пък ще позволяват на потребителите да се забавляват по нов начин в своите Gmail акаунти, като се възползват от функцията Shelfie: SHareable sELFIE и да споделяме собствените си снимки с любимите ни хора, за да видят те колко неотразимо изглеждаме. 

 

В галерията долу можете да видите още снимки: