Eжедневието ни е доста динамично и постоянно ни поставя в неочаквани ситуации, които изискват бързи и ефективни решения. Мобилните ни устройства също ни оказват много голяма помощ да се справяме с проблемите си благодарение на своите невероятни функции. Твърде често, обаче когато сме в движение винаги настъпва неприятния момент, в който се изчерпва капацитета на батерията ни, което изисква необходимостта от допълнително зарядно.

 

Много от сегашните продукти на пазара, обаче са не само доста големи и непрактични, но се продават и на доста висока цена. От компанията Native Union решиха най-накрая да намерят решение на този интересен проблем с разработването на уникалната джаджа с името „Тhe Jump”, информира BGR. Джаджата представлява компактно и леко зарядно устройство, което е достъпно за iPhone, но също така и за популярните смартфони на BlackBerry и Nokia, а също и на моделите с Android OS.

 

The Jump е изключително удобен за носене, тъй като е с тегло от само 40 грама и размери от 50х50х13,6 милиметра и ще се продава във версии с Lightning конектор. или стандартен microUSB порт. Успоредно с атрактивната си визия зарядното е оборудвано със собствена батерия, чиито капацитет е 800mAh, която осигурява допълнителни 4 часа за разговори или 87 часа в режим на готовност. Време, което е напълно достатъчно да намерим къде спокойно да захраним смартфона си и да продължим да се възползваме от пълните му предимства.

 

Джаджата e базирана на уникалната технология AutoCharge, която сама разбира когато устройството ви е заредено до максимален капацитет и пренасочва енергията, за да зареди вградената батерия. Всеки път като е свързано към електрическата мрежа то захранва не само смартфона ви, но и себе си, а също така може да се използва и като стандартен кабел за синхронизиране на данни с друго устройство. Компанията вече почти събра сумата от $400 хил., за да превърне в реалност този интересен продукт, а The Jump се очаква да дебютира на пазара до края на годината на цена от едва $20.

 

В галерията долу можете да видите още снимки: