Sony използваха изложението IFA 2014 в началото на септември в Берлин, за да реализират премиерата на най-новия си смартфон от висок клас, а именно Xperia Z3. Моделът се отличава с характерния, елегантен дизайн за компанията и впечатляваща камера, които сме свикнали да виждаме от продуктите на този бранд. Sony сега предоставиха ново мобилно приложение, което да подобри допълнително работата на популярните смартфони на японския производител, предаде SonyMobile.

 

Заглавието се казва PS4 Remote Play и позволява на собствениците им да се забавляват със своите любими игри за конзолата на своите мобилни джаджи, като използват DUALSHOCK4 контролера. Единственото, което те трябва да направят е да ги свържат към безжичната си Wi-Fi мрежа, като в момента приложението е достъпно за Xperia Z3, Xperia Z3 Compact и Xperia Z3 Tablet Compact. Oще по-интересното е, че в следващите седмици PS4 Remote Play ще бъде оптимизирано още за представителите на Xperia Z2 серията на компанията.

 

Приложението ще е достъпно за PlayStation Vita и PlayStationTV на европейския пазар от 14 ноември, потвърдиха още от Sony. Възможностите за гейминг се превръщат в ключова функционалност на мобилните джаджи на компанията, като техните собственици могат да се наслаждават на любимите си игри по възможно най-добър начин. Ако искате да не губите време и да се възползвате от това предложение на Sony вече можете да изтеглите PS4 Remote Play от този линк.