Бързата скорост на работа превръща новите смартфони и таблети на Apple в чудесни устройства за гейминг. Ако и вие обичате да се забавлявате по този начин от джаджите си добре е да знаете, че официалното заглавие „Transformers: Age of Extinction” вече е достъпно за изтегляне. Приложението е безплатно и е съвместимо с устройствата, които поддържат iOS 7 или по-висока версия на платформата, съобщава iClarified.

 

Transformers: Age of Extinction” e oфициалната игра на култовия филм на Paramоunt Pictures и ще ви пренесе във виртуалнен 3D свят, изпълнен с непрестанна битка и екшън. Потребителите ще трябва да преминат през много напрегнати мисии, в които трябва да се справят с враговете си, като приемат различни форми и можете да използвате пистолет в режим на робот или също така да ги преследвате с превозни средства. Включена е опция да наемате и персонализирате всички представители на вашия екип от Transformers персонажи.

 

По този начин можете да подобрявате тяхната сила и възможности и така да се улесните в преминаването на отделните нива. Геймплеят на играта е доста динамичен, а триизмерните ефекти ще ви потопят напълно във виртуалния свят на „Transformers: Age of Extinction”. Ако сте собственик на iPhone, iPod или iPad вече можете да изпробвате сами възможностите на заглавието, като го изтеглите този линк.