Моrtal Kombat продължава да е една от най-популярните екшън игри за няколко поколения потребители. Само преди няколко седмици станахме свидетели на премиерата на Mortal Kombat X заглавието, което дебютира за популярните конзоли и настолни компютри. Новата игра вече може да се използва на iOS устройствата, като сега вече е достъпна за изтегляне и за смартфоните и таблетите с Android, предаде Ubergizmo.

 

Геймплеят на мобилното приложение на Mortal Combat X e идентичен с този на десктоп версията, но включва и няколко отличителни характеристики. На първо място трябва да отбележим новата система за карти, които потребителите събират, за да ъпгрейдват своите герои. Друга интересна функция е Tag-Team, който позволява с едно движение да сменятe между четири различни персонажа, както и да добавятe оръжия към тях и да стартиратe мултиплейър режима.

 

Играта позволява да извършвате покупки в приложението, като отключването на всички герои в нея ще ви струва около $300. Стойност, която не включва всички възможни оръжия и оборудване, които са достъпни за персонажите. Ако искате сами да изпробвате възможностите на Mortal Combat X на своя смартфон или таблет можете да го направите от този линк.