Аngry Birds е франчайз, който промени изцяло представата ни за начина, по който се забавляваме с мобилните си устройства. Едва ли има собственик на смартфон или таблет, който поне веднъж да не се e забавлявал с някое от култовите заглавия на Rovio. Компанията, обаче не спира да изненадва своите потребители и вече подготвя премиерата на нова версия на своята игра, предаде Ubergizmo.

 

Нейното име е Angry Birds Stella, като това ще е точно десетото заглавие от поредицата, която всички ние толкова добре познаваме. Компанията се е погрижила да ни забавлява с изцяло нови герои и геймплей, който е оптимизиран специално за дисплеите на мобилните ни устройства. Разбира се това няма да е единственото подобрение, тъй като потребителите ще могат да играят и на съвсем нови и екзотични локации.

 

Сега от Rovio официално потвърдиха, че официалната премиера на Angry Birds Stella ще се реализира на 4-ти септември. По този начин само няколко седмици ще можем да се възползваме от предимствата на най-новото интересно заглавие от популярния франчайз на компанията.В заключение ще отбележим, че от тази дата играта ще е достъпна за всички водещи платформи като iOS, Android OS, Windows Phone 8 OS и BlackBerry 10 OS.