Няма никакво съмнение, че Google Translate е една от най-популярните услуги на компанията, която всеки ден ни позволява да превеждаме максимално бързо множество думи и изречения на различни езици. Инженерите на технологичния гигант влагат много усилия, за да оптимизират нейните възможности и да я превърнат в по-атрактивна платформа за всички в нас. Oт Google не биха могли да го направят без нашата помощ и постоянно интегрират допълнителни функции на базата на обратната връзка със своите потребители, съобщава Engadget.

 

Компанията сподели, че предоставя възможността на всеки от нас да сподели какъв език говори и да внесе корекции в начина, по който услугата превежда най-използваните фрази и изречения. Google се ангажират да обърнат внимание на всички корекции на своите потребители и така да подобрят начина, по който функционира услугата Translate. Единственото, което трябва да направим е да отделим малко допълнително време и да посетим този линк, за да се включим в тази инициатива на компанията.

 

В момента Google Translate е в състояние да извършва незабавни преводи на 90 различни езика, като е въпрос на време компанията да увеличи техния брой. Ангажирането на потребителите към подобряването на възможностите на Google Translate е чудесна идея, която би могла да я превърне в още по-полезна услуга за всички нас. По този начин независимо къде се намирате можете да допринесете за по-правилния превод на заявките в Google Translate, без значение какъв език говорите.

 

Вижте как Google Translate скоро ще превежда реч в реално време