LG G4 е новият смартфон от висок клас на компанията, който е и един от най-добрите модели с Android, които ще видим на пазара през настоящата година. Устройството се отличава с интересен дизайн с извита форма и кожено покритие на гърба, но също така има и впечатляващ хардуер. Едно от най-интересните подобрения в него без никакво съмнение е впечатляващата му камера, която е с 16-мегапикселова резолюция.

 

Само броени дни след официалната премиера на смартфона от LG публикуваха официално видео, което ни показва какви възможности за фотография ще ни предложи G4, предаде Geeky-Gadgets. Moделът използва f/1.8 обектив с оптична стабилизация на изображенията, лазерен автофокус и двойна LED светкавица, като може да записва 4K видео със скорост от 30 кадъра в секунда. В предната част има 8МР камера, която също има оптична стабилизация и го превръща в един от най-добрите смартфони за селфита, които сме виждали досега.

 

Камерата може да улавя с 80% повече светлина от G3, а системата за автофокус се активира за едва 0.2 секунди, кеото е доста впечатляващо. Другата иновация е свързана с уникалния сензор за спектъра на цветовете, който анализира реалните цветове на обектите още преди да сте заснели даден кадър. Ако искате да видите сами официалното тийзър видео, което разпространи компанията е необходимо да посетите този линк.