Игрите от поредицата Angry Birds са изключително популярни сред собствениците на смартфони и таблети на пазара. Финландската компания Rovio, която разработва заглавието представи най-новия представител на този франчайз, който се казва Angry Birds Transformers. Припомняме ви, че премиерата за платформата iOS се реализира само преди няколко седмици, а сега играта вече е достъпна и за устройствата с Android OS, предаде Geeky-Gadgets.

 

Заглавието може да се изтегли безплатно от потребителите, но включва допълнителни покупки, които ще виждате с прогреса на играта. Angry Birds Transformers ще ви позволи да се забавлявате с роботизирани птици с имената AUTOBIRDS, които включват героите Optimus Prime и Bumblebee. Любопитното е, че основните им оръжия са лазери, като те могат лесно да се трансформират в автомобили, които имат ръце и крака.

 

За съжаление уменията им не са достатъчни, за да спасят сами Piggy Island или да се противопоставят успешно на злите EggBoots. По този начин вие ще трябва да се съюзите с DECEPTHIHOGS персонажите, за да постигнете своята цел в Angry Birds Transformers. Aко искате да изпробвате сами възможностите на заглавието на своето устройство с Аndroid OS можете да го направите от този линк.