Microsoft използваха официалния си блог, за да разкрият повече детайли за цената, на която ще е достъпна новата услуга на компанията Office 365 Personal. В момента над 3,5 млн. потребители в цял свят работят с този софтуер на компанията и това предложение се очаква да допринесе допълнително за популярността и в сектора. Официалната премиера на Office 365 Personal се очаква през пролетта потвърдиха още от Microsoft, информира Geeky-Gadgets.

 

Потребителите ще могат да свързват един компютър с Windows OS или Mac OS X и допълнителен таблет със своя акаунт в услугата. Компанията ще предложи на всеки един свой клиент безплатни 60 минути за разговори в Skype на месец, а също и 20GB безплатно място в OneDrive. Мicrosoft са предвидили и безплатен уеб пакет Oultook Web Apps, който позволява да създавате PowerPoint презентации, документи в Word и таблици в Excel.

 

Ако искате да се възползвате от това ново предложение на Microsoft добре е да знаете, че годишния абонамент към Office 365 Personal e €50. В случай, че това ви се струва твърде дълъг период винаги разполагате с възможността да използвате услугата само за месец, като таксата за това е €5. Предстои да видим дали това предложение на компанията и ще и помогне да разшири допълнително потребителската си база.