Gmail има удобен за използване интерфейс и предлага разнообразни възможности за организиране на цялата ви имейл кореспонденция. Услугата постоянно е обект на нови ъпдейти, които улесняват допълнително работата на потребителите. Gmail също така включва и възможност да филтрирате различните входящи кутии и да виждате последните писма, най-важните от тях, непрочетените или тези, които сте маркирали с звездичка и др. Досега тази функция бе достъпна само за уеб версията на Gmail.

 

В официалния блог на Google бе публикувана информация, че опцията за сортиране на входящите кутии вече е налична и за смартфоните с Android и iOS. Функцията вече се разпространява от компанията и се очаква до две седмици да е интегрирана към Gmail профилите на всички потребители. По този начин собствениците на смартфони, които ги използват предимно за комуникация ще има как по-лесно да откриват и персонализират кореспонденциятa oт имейли, което ще им спести време. 

 

 

Ако изберете да виждате непрочетените имейли в най-горната част, останалата част от входящата поща ще е подредена по същия начин, както в уеб версията. За да въведете своите предпочитания е нужно да кликнете последователно върху "Settings>Inbox Type". Промените, които одобрите ще се синхронизират между всичките ви устройства. Новият ъдпдейт е поредната солидна причина да предпочетете да използвате Gmail на смартфона.

 

 

 

Вижте как да използваме Gmail офлайн