Google Inbox е ново приложение на компанията, което има за цел да улесни и промени изцяло начина, по който използвате своята електронната си поща и сега стана обект на интересен ъпдейт. Благодарение на него потребителите ще могат по-бързо да откриват важната за тях информация като линкове, адреси, събития, предстоящи полети, телефонни сметки, поръчки, които сте направили онлайн и др. След като въведете дадена заявка за търсене приложението ще ви покаже не само списък с релевантните имейли, а точните данни, от които се нуждаете, предаде TheVerge.

 

Основната идея на компанията е да улесни максимално търсенето особено за онези от нас, които имат стотици нови съобщения в своята електронна поща с тази нова смарт функционалност. Google Inbox вече ще показва интерактивна карта с най-подходящите резултати вместо, както досега списък с имейли, за да ви помогне да намерите каквото трябва от своя смартфон или таблет. Компанията също така увери, че този нов инструмент ще подобрява своята работа с течение на времето и така максимално бързо ще разбира какво искаме да открием в профилите си.

 

Сегашният ъпдейт отстранява и някои проблеми в работата на Google Inbox и определено ще бъде възприет положително от много потребители, които продължават да използват имейлите като основно средство за комуникация. Трябва да отбележим също, че резултатите за търсене, които досега виждахте ще продължат да се появяват, но ще са разположени под смарт картите, показващи полета или телефонния номер, който търсите. В заключение ще отбележим, че до няколко дни тази функция ще е на разположение за всички потребители, които имат устройства с Android и iOS.

 

Вижте услугата Google Inbox вече е достъпна за всички потребители