Windows Insider е програма, която позволява на участниците в нея да изпробват първи нови функции, които ще станат част от бъдещите версии на Windows 10. По този начин Microsoft не само отстраняват евентуални проблеми, но и подобряват възможностите на платформата благодарение на обратната връзка със своите потребители. От компанията твърдят, че броя на хората, които искат да станат част от Windows Insider е в пъти по-голям от реалните членове на програмата. 

 

Компанията планира да промени ситуацията и вече тества различни идеи как да премахне ограничението, предаде TecRadar. Oт Microsoft смятат да позволят на всички собственици на физическо копие на Windows 10 да изпробват Preview версиите на приложенията. По този начин ще им гарантират достъп до тестови функции, които са налични единствено за разработчиците и всички членове на Windows Insider. Новата функция ще улесни значително много потребители. 

 

Microsoft стартират Preview програма, осигуряваща достъп до приложения като Camera, Photos, Alarm & Clock, Feedback Hub, Tip и др. Предвидена е възможност да тествате всички или само някое от приложенията за компютрите с Windows 10. Конкретните детайли все още се уточняват. Със сигурност програмата ще премахне нуждата от регистриране и логване в Windows Insider. Microsoft допълнително ще разкрият как точно ще можем да се възползваме от новата функция.

 

Вижте как да рестартираме мрежовите настройки на компютър с Windows 10