Колко време бихте издържали да търсите информация в интернет, ако не можехте да използвате услугите на Google? Независимо от отговора ви на този въпрос е факт, че компанията „знае“ почти всички интересни данни както за самите потребители, така и за нещата, които ни заобикалят. Технологичният гигант вече експериментира с интересна нова функция, която ще ви показва любопитни факти, които са подбрани на случаен принцип, предаде TheVerge.

 

Aко искате да изпробвате сами нейните възможности е необходимо да въведете „Fun Facts” заявка в лентата за търсене. От своя страна това автоматично ще отвори допълнителен прозорец със забавни факти, а в долната му част разполагате и с опцията „Ask Another Question”. Както името му подсказва кликването върху него ще генерира нова порция oт интересна информация, като функцията може да се активира и с въвеждането на фразата „I’m Feeling Curios” в най-популярната търсачка.

 

Трябва да отбележим също, че няма никакво ограничение в това колко пъти можете да използвате този инструмент на Google. Oт своя страна той представлява чудесна възможност да загубите време, когато сте отегчени, докато получавате разнообразни и интересни факти, генерирани от компанията за вас. Новата функционалност на Google е поредното доказателство как технологичния гигант може да ни забавлява с огромната база данни, с която разполага.

 

Вижте как Google тестват скоростта на смартфоните с Android