Новите смартфони на компанията предлагат впечатляващо съчетание от безрамкови дисплеи с висока резолюция, селфи сензори вградени в екрана, тройни задни камери и най-сигурния пръстов отпечатък в индустрията. Има много причини да искате да се сдобиете със Samsung Galaxy S10, тъй като това определено са едни от най-добрите смартфони представяни досега. Все пак това не означава, че компанията не може да подобри допълнително работата на устройствата и вече се работи над тази идея, предаде BGR. 

 

Инженерите на Samsung експериментират с две нови функционалности, които със сигурност ще се харесат на много потребители. Данните са на популярния типстър Ice Universe, който разкрива. че собствениците на Samsung Galaxy S10 ще могат да се възползват от опция за 25W бързо зареждане. Това е функция, която се предлага от Google Pixel 3 и е определяна като едно от най-сериозните предимства на устройството. Увеличаването на мощността при зареждане ще е възможно с разпространение на софтуерен ъпдейт. 

 

 

Собствениците на смартфоните ги очаква още едно атрактивно подобрение, което е свързано с мобилната фотография. Оказва се, че Samsung планират да интегрират към смартфоните специален "Super Night Mode" режим за снимане при липса на светлина. По този начин компанията ще се опита да представи конкурент на уникалната Night Sight функция на Google, която е налична за смартфоните Pixel. Подобни режими използват изкуствен интелект и машинно обучение, за да подобряват автоматично качеството на снимките.

 

Oще от Digital: Най-интересните функции в Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ и Galaxy S10e