При създаването на телефоните Nokia финландската компания се ръководи от принципа за дълголетие на технологиите. Именно оттам идва вдъхновението за новия свръхиздръжлив по военните стандарти смартфон, в комбинация с удължена, тригодишна гаранция, четиригодишни ъпдейти на сигурността, актуализации на софтуера за три години, светкавична 5G свързаност и една година гаранция за подмяна на дисплея при евентуално напукване.

 

Още от Digital: Модерната версия на Nokia 6310 ще струва €60

 

 

Nokia XR20 – 5G телефонът, създаден да се справя с всякакви изпитания

Това е устройство, създадено да издържа на екстремни температури и да ви следва без риск, навсякъде и по всяко време – от изгарящите 55°C в пиковите за слънцето часове на плажа до -22°C на ски пистата. Nokia XR20 е перфектното решение за хората с приключенски дух, както и за онези, които просто са малко непохватни – той може да оцелее дори при изпускане върху скала или бетон от 1.8 m височина, както и при престой до един час под вода. А ако се изцапа, можете спокойно да го почистите с вода и сапун.  

Издръжливост без конкуренция

Свръхустойчивият Nokia XR20 може да се похвали с с удължена, тригодишна гаранция, с най-дългосрочните месечни актуализации на сигурността от производителя на телефоните Nokia – цели четири години, с до три години софтуерни ъпдейти, както и с една година гаранция за подмяна на дисплея, ако се случи почти невъзможното – да се напука или счупи. Батерията на новия модел издържа до два дни само с едно зареждане, но ако ви се наложи и бързате, можете да се възползвате от 15W Qi безжично зареждане, както и от ускорено 18W зареждане.

 

 

Фотофиниш за шампиони

48-мегапикселовата му двойна камера с оптика ZEISS ще ви осигури отлични портрети или пейзажни снимки на моментите, които искате да съхраните завинаги. Двете светкавици пък ще осветлят и най-мрачните кадри.

Новият SpeedWarp режим ви позволява да заснемате и подреждате в компактен и вълнуващ монтаж всички кадри от приключенията си. Action Cam режимът пък стабилизира автоматично изображенията така, че да заснемате спокойно най-вълнуващите мигове със семейството.

 

 

Чрез шумоизолирашата си функция, пространственото OZO аудио ви дава възможност да правите видеа, които улавят автентичността на момента при всякакви условия, без вятърът да нарушава качеството на звука.   

Когато искате аудиото да достигне по-далеч, OZO Playback може да разгърне звука с подкрепата на изключително силни стерео високоговорители - те са достатъчно мощни, за да ви чуят дори по време на шумно лятно парти на открито.

 

Наличност в България
Новият Nokia XR20 се предлага в цвят Ultra Blue, в конфигурация 6/128 GB, на препоръчителна цена от 1099 лева.