HMD Global представиха нов иновативен аксесоар, който със сигурност ще се хареса на собствениците на смартфоните с бранда Nokia. Компанията е разработила безжични слушалки с името Nokia True Wireless Earbuds, които също така имат водоустойчиво покритие. Имайте предвид, че рейтинга IPX4 позволява да издържат на пръски вода и пот, а не да се потопите напълно в басейна. Nokia True Wireless Earbuds могат да се свързват с мобилното ви устройство, чрез Bluetooth 5.0. 

 

 

Аудио слушалките имат вграден микрофон, което позволява не само да се забавлявате с любимите си парчета, но също да приемате и извършвате обаждания. Според официалните данни Nokia True Wireless Earbuds ще предложат около три часа и половина за слушане на музика и 4.5 часа време за разговори, съобщава AndroidHeadlines. Допълнителният калъф за слушалките също така може да ги зарежда, докато ги носите, като HMD Global обещават още 12 часа. 

 

 

Иновативният аксесоар ще се продава с три допълнителни крайника с различни размери, които да паснат максимално на формата на ушите ви. В комплекта има и USB Type-C кабел. Първите аудио слушалки на компанията ще се продават единствено в елегантен червен цвят. Допълнително ще разберем каква ще е цената на Nokia True Wireless Earbuds на европейския континент. Продажбите вероятно ще стартират навреме за празничния сезон в края на 2018г.

 

 

Още от Digital: Aдаптивните аудио слушалки са новата тенденция сред музикалните аксесоари