От време на време искате да играете някоя по-трудна игра? Има тръпка в това да се справяме с различни предизвикателства и да печелим, нали?

В списъка на Make Use Of ще откриете най-трудните игри, които можете да играете в уеб браузъра си. Всички тези игри работят във вградени инструменти като WebGL, което означава, че не е необходимо да инсталирате остарели приставки като Adobe Flash.

1. Exit84

В Exit84 вместо да използвате клавиши, за да преместите героя си, трябва да въведете координатите на желаното място. След като натиснете „Enter“, героят ви ще се транспортира до това положение. Играта постепенно става все по-трудна, защото се увеличава броя на враговете ви.

2. Wave Run

Ще ви е нужно известно време, за да свикнете с контролите на тази игра, но това е част от предизвикателството. Скоро ще летите над шипове и ще отскачате от стените. Ще ви трябва обаче бърза реакция, за да избегнете смъртта.

3. Singled Out

Галактическите супер престъпници са на свобода в Singled Out и от вас зависи да ги разпознаете сред тълпата невинни. Получавате три характеристики на престъпника и разполагате с кратко време, за да го намерите и застреляте. Играта става по-трудна времето, тъй като броят на лицата които търсите се увеличава и всички започват да изглеждат еднакво.

4. Color Filler

Color Filler е пъзел, в която трябва да натиснете всички различни цветни кутии в съответните слотове. Един грешен ход и може да се наложи да стартирате нивото отново от друго място. Сложността на играта се повиша и ще имате нужда от цялото си внимание, за да хванете логиката и да стигнете до края.

5. Pix Hop

Вие контролирате оживял бял квадрат. Колкото повече се движите и колкото повече монети събирате, толкова по-висок е резултатът ви. Разбира се, трябва да се пазите от враговете, които са навсякъде около вас и от подвижния под.

6. Pogo Postman

Обичате ли да скачате с пого стик? Pogo Postman ви поставя в точно тази ситуация. Вие сте пощальон, който трябва да достави писмата си, като се придвижва подскачайки по труден терен.

7. Divine Trials

С тази игра се връщате назад във времето. Колко назад ли? Divine Trials ви изпраща във времето когато гръцките богове са били сред хората. Скачайте в колесницата си и започвайте да се биете със страховитите си противници. Имате само три живота, така че ще трябва да управлявате пъргаво колесницата си.

 

Вижте най-добрите облачни услуги за стрийминг на видео игри